Vind ons op Facebook

De Rommel- en Brocantebeurs in het ICC, in het centrum van Gent.

Zowel voor verzamelaars als particulieren. Hier kan iedereen zijn gading vinden. De beide hallen van het ICC zijn dan gevuld met leuke spullen. Rondkijken tussen mooi aangeklede standen of rondsnuffelen in bananendozen op zoek naar dat ene unieke stuk .... 

Rondkijken, rommelen,.... en natuurlijk sjacheren over de prijs.

Koopjes voor 1€ of waardevolle stukken voor een paar euro meer... u vindt het op de Rommelbeurs te Gent. Openingsuren 10-17 u ,VIP toegang vanaf 9 uur.

OPGELET!!!  COVID SAFE TICKET

Om iedereen een veilig bezoek te garanderen kan u de rommelbeurs van 17 oktober in het ICC alleen bezoeken na het voorleggen van het Covid Safe Ticket (CST) afgeprint op papier of op  GSM digitaal via de www.covidsafe.be app. Het Covid Safe Ticket wordt ook gratis opgestuurd na aanvraag via telefoonnummer 078 78 78 50 Niet voor jongeren jonger dan 12.

HET MONDMASKER DIENT DAN OOK NIET MEER GEDRAGEN TE WORDEN

Data

Beurzen die u mogelijk ook interesseren:

Om iedereen een veilig bezoek te garanderen kan u de rommelbeurs van 17 oktober in het ICC enkel bezoeken na het voorleggen van een Covid Safe Ticket op GSM (via de covidsafe.be app of afgeprint op papier. Of een negatieve PCR- of antigeentest van minder dan 48 uur oud, uitgevoerd in een laboratorium, apotheek of testcentrum (zelftesten zijn niet geldig). Wie dit niet kan voorleggen, zal de toegang geweigerd worden.

I agree