Vind ons op Facebook

De Platenbeurzen van Kdx FAIRS! De hedendaagse referentie voor vinylbeurzen in België. Al meer dan 25 jaar het epicentrum voor de muziekliefhebber.

U vindt ons in de grote beurshallen in België : GENT ICC – KORTRIJK XPO  – ANTWERP XPO – GRENSLANDHALLEN HASSELT – BOUDEWIJN SEAPARK  BRUGGE 

Een brede en gezonde mix van alle muziekgenres:  techno, rock, house, pop, indie, soul, disco, metal, funk, d&b, hiphop, dance…

Vinylplaten, CD’s, promotiemateriaal, buitenlandse uitgaven, fanclubmemorabilia, picture discs, dvd's (films en muziek), posters, t-shirts van artiesten. Elke muziekliefhebber zal er zeker zijn slag slaan. De platenbeurzen zijn immers de kans om voor een prikje platen en cd's op de kop te tikken.

Maar ook de crate digger die meer zoekt kan er de knapste verzamelstukken of net die onvindbare LP boven water halen. Standhouders uit heel Europa nemen immers hun beste spullen mee.

Open: zondag van 10 tot 17 uur.
VIP toegang vanaf 9 uur.

Let op !!! Bij de platenbeurs te Gent stellen de standhouders reeds zaterdag op. Daarom verwelkomen wij u daar graag op de vooropening zaterdagavond tussen 17 en 20 uur.

Data

Beurzen die u mogelijk ook interesseren: