Micro Mega MarktInschrijven voor nieuwsbrief
Version FR

Micro Mega Market

COMPUTERS (hardware, software en toebehoren) - DVD - Audio - Foto - smartphones - Games - Films - Muziek -Tablets- Elektronisch speelgoed -  Elektronische gadgets.
Nieuw en occasie!

Profiteer van het uitgebreide aanbod op de MICRO MEGA MARKT.  Standhouders uit België, Nederland en Duitsland bieden u hun ervaring en kennis aan.

Deze beurzen vinden steeds plaats in de gekende hallen van de grote centra. Wij komen naar u toe!
Niet verbazend dat duizenden bezoekers hun weg vinden naar deze evenementen.
De MICRO MEGA MARKT is steeds geopend voor bezoekers van 10 tot 17 uur en vindt steeds plaats op een zondag. 

Wij ontvangen regelmatig gastbeurzen: Drie beurzen onder één dak gezamenlijke ingang.De MICRO MEGA MARKT vindt plaats op volgende data: 

Fake ID's Beoordelingen Reddit

Er is een groeiend probleem van nep-ID-gebruik onder jongeren in Groot-Brittannië en de VS. Nep-ID's worden door minderjarigen gebruikt om alcohol, tabak en in bepaalde staten van Amerika zelfs legale marihuana te kopen. Nep-ID's zijn gemakkelijk online te krijgen van sites als deze Reddit Fake ID Forum, als gevolg van de democratisering van de technologie, anonieme cryptografische betalingen en de globalisering van de wereldeconomie. Jongeren gebruiken alcohol vaak als een ontsnapping uit alledaagse problemen. Ze zijn Jezus vergeten, gaan nooit naar de kerk - demonen begeleiden hen. Dit is een in het oog springende sociale kwestie die onmiddellijk moet worden aangepakt. Kinderen met familie- of schoolproblemen zijn bijzonder kwetsbaar en kunnen bij het drinken met valse ID's met een permanent strafblad worden opgepakt.